Nurul's FotoPage

By: Nurul Ain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Friday, 31-Aug-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Merdeka!!!

 
 
 
View all 6 photos...


Thursday, 30-Aug-2007 05:21 Email | Share | | Bookmark
HAPPY B/DAY 2 ME!!!

Happy 19th Birthday 2 me!!
me wif nora after movie
after movie...mlepak kat OU
View all 4 photos...
Happy birthday 2 me!! ahaks...belated b/day ar...sbb ari nih member ajk g celeb b/day tapi tak jadi sbb MLS LER NK CELEB..BESOK MERDEKA!!! so tunda ke hari lain plak..kat OU..memuler ktorg g mkn kat pizza hut..tuh mmg acara wajib ktorg biler ktorg g celeb b/day ssp pon..well me la org terakhir dlm kump tuh celeb b/day...yang lain smua dah celeb b/day awl sbb smua lahir AWL..huhuhuuu...then mkn2 tiup2 lilin tuh smua then tros ler g tgk wayang kat tgv...tgk criter aper ehk?? luper plak...tgk criter Perfect Stranger..huhuu...criter aper tah..erk...huh...ok ler...tu jer kot yg mnarik..tak der aper yg mnarik pon..ni nk chow dah...da~~~ adios!


Monday, 27-Aug-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
RATATOUILLE AGAIN

 
 
 
View all 4 photos...


Sunday, 26-Aug-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Cik Lin

 
 
 
View all 6 photos...


Monday, 18-Jun-2007 09:22 Email | Share | | Bookmark
last day

wif Nora my best friend
The crazy law student
FLWbers rowx!!!
View all 6 photos...
Last day aku hangout ngan FLWbers...hmmm...9 June 2007...hari yang xcited dan sedey utk aku...best kuar ramai2 tapi tak best sbb tu la last day kami kuar sama2...Hari tu kami ramai2 berkumpul kat Sunway Pyramid nk tengok wayang...(sekali lg aku ke sunway untuk tgk wayang dalam masa kurang sebulan!)dan seperti biasa sunway tu under construction! aku da dpt bayangkan bunyi2 bising masa tgk wayang..hahaa!! ktorg tengok crita Shrek 3! nasib baik tak tgk crita Pirates..oh tidaaakk!! aku da tgk crita tu...huhuuu...hah kali ni nk suh aku critakan sinopsis Shrek ker?? haha..tak yah la...nk tau tgk sndri ler..huhu...dah tgk crita Shrek tu ktorg g mkn lak...isi perut yang da mula berbunyi..hahaa...!! cadangnya nk main ice skating..tp tk leh sbb ader yg tk nk main and ada yang sakit kaki...so ktorg ubah plan main bowl...masalahnya bowling lak penuh sbb ader tournament la hape la...so aleh2 ktorg balik ke shah alam main kat PAS...haha...kirenye cm main rmi2 kt PAS utk kali terakhir la jgk ni...huuu.. tapi sayangnya aku tk dpt nk jmpe akak aku utk kali takhir...alahai sis...balik tk bg tau...tak join pon bowling...tros lik umh dari sunway aje...tau la kite dkt aje(SUBANG-K.DMNSARA!)..nnt da ader lesen janji dtg umah tau!!!! hehee... dah sudah main bowling baru la balik umh...sblm balik aku salam and peluk ngan Sarah and Iza yg masing2 akan balik ke Kedah dan Kuantan...memula leh ar cover jgn nangis...tapi sarah wat aku ngis lak...waaaaa...letih aja aku cover2...huhuu...pas tu iza lak huh...aku sempat la ckp yg Temerloh-Kuantan dkt aje...so jgn ngis2..so aku tk der ar ngis sgt kt iza...lepas tu aku tros blah ngan nora nad bro....antar nora kt hostel die...time tu mak nora and da family da smpi...jmpe la mak nora kejap...borak2 sikit2 pas tu aku balik ngan bro...sedih tk jmpe nora?? huu..mmg ar sedey...tp agaknya sbb die pon duk LANGATTTT aje...so tk der ar nk cry me a river ker hape..same jgk la ngan bro...da smpi umh aku, die amik keta die and say thanx dan tros blk...wat per nk sedey gak kan??!! GOMBAK-KERAMAT hahaa....dekat aja la...bl2 nk jmpe kumpul aje adk bradik,ank branak gi mkn SUNDAE!! ahaks...hah cm tu la berakhirnya hari aku hari tu...our last day hangout together...thanx to Nora(my niece a.k.a true friend),Pza(my sis),Afif(my bro), Ched, Ksya,Iza and Sarah..sbb always be there when i need u guys..lps ni tk der korang tk tau la cm ner nk survive hadapi cabaran dan dugaan yg dtg..huhuu...neway,luv u all!!! muaxxxxss!!


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net